9 råd til køb af gaming computer

Når man køber en gaming computer, bør man undersøge følgende:

  1. Processor (CPU): Det er vigtigt at have en kraftfuld CPU, da det er hjernen i computeren og er ansvarlig for at køre spillene.

  2. Grafikkort (GPU): Et kraftfuldt grafikkort er nødvendigt for at kunne køre spillene i høj opløsning og med avancerede grafikindstillinger.

  3. RAM: Jo mere RAM, jo bedre ydeevne. 8 GB er minimum, men 16 GB eller mere anbefales til gaming.

  4. Lagring: SSD er hurtigere end traditionelle harddiske, og kan hjælpe med at reducere load-tider i spillene.

  5. Køling: Det er vigtigt at have god køling for at holde temperaturen lav og forlænge levetiden for komponenterne.

  6. Strømforsyning: Det er vigtigt at have en kraftfuld strømforsyning til at drive komponenterne.

  7. Brand og specifikationer:

  8. Pris: Sammenlign priser og specifikationer fra vores store udvalg af computere

  9. Garanti: Sørg for at købe en computer med en god garanti, så du er dækket, hvis der skulle opstå problemer med komponenterne.

Det er vigtigt at undersøge komponenterne i computeren for at sikre, at den har den kraft og kapacitet, der er nødvendig for at kunne køre de ønskede spil.

Budget computeren

Begynder Gaming Computer 1 fra Geekd

Vi Præsentér det perfekte starter gaming computer for dem, der ønsker at tage det første skridt ind i verden af høj ydeevne indenfor gaming.

Er du også blevet ramt af gaming feber, og mener at tiden er kommet, til at gå ud og investere i din første rigtige gaming computer? Så bør du overveje Begynder Gaming Computer 1 fra Geekd, der er en gaming computer der kan køre de fleste store spil. Med en Begynder Gaming Computer 1 køber man en computer som er bygget specifikt til gaming, til en fordelagtig pris. Så hvis du længe har villet i gang med at spille Fortnite, CS:GO eller Minecraft, så har du nu muligheden for at komme i gang uden at skulle have fat i den helt store pengepung.

Mid computeren

SHADOW ENDERDRAGON PC (Til dig der vil spille NU!)

Hvis du gerne vil have en billig gaming computer, så er vores Begynder Computer serie lige noget for dig. Den er perfekt til den nye gamer, der bare vil igang med det samme. Den trækker spil såsom Minecraft, Fortnite og Counter Strike uden problemer - Dog ikke på højeste grafik indstillinger. Dog trækker den højere grafik end vores begynder pc at, da denne har et super lækkert grafikkort i - som den anden ikke har. 

High end computer

TOP FRAGGER Pro Gaming Computer er SKABT til dig der ikke vil gå på kompromis med lave frames, langsomme hz på din skærm eller lag i dine spil. 

Denne Mid-entry gaming computer er en Plug And Play løsning, som du kan pakke direkte op ad pakken, sætte det hele til og begynde din winning-spree med det samme. 

Det er vigtigt at bemærke at, disse er kun anbefalinger og at der er mange andre gaming computere med lignende specifikationer og priser. Derfor anbefaler vi dig at tjekke vores pc guide her

Leave a comment

All comments are moderated before being published