Mountain everest max gaming tastatur - bedste tastatur i 2022 hos Geekd

Det Splinternye Mountain Tastatur bliver revet væk fra hylderne

I har sikkert allerede stødt på vores helt nye tastatur, hver enten om det er på Youtube, vores hjemmeside, Twitter, Facebook eller nogle af vores andre sociale medier. Vi ligger ikke skjul på at vi har fået det vildeste Gaming Tastatur i 2022.

Nogen af jer undrer jer måske over hvordan vi kan kalde det for det vildeste gaming tastatur i 2022, mange vil nok mene at mærker som Steelseries eller Logitech er de førende indenfor Gaming tastature på markedet - Men for nyligt har Mountain udgivet et nyt produkt, som virkelig sparker igennem på både specs og lir.

Hvorfor er Mountains nye gaming tastatur så godt?

Det spørgsmål er der nok mange som sidder med - Her på blog-opslaget vil vi forsøge at besvare netop dette spørgsmål for jer.

For ser du, Mange gamere har forskellige smage. Om det skal være et småt eller et stort keyboard, om det skal være den ene eller den anden farve, om det skal larme eller ikke larme (hvilke switches det har) osv. osv.

Mountain Everest Max Tastatur

Vi kender alle til det, Gameres har tårnhøje krav til deres gaming tastature - et faktum som Mountain har valgt at anerkende og tage brug af. Med det helt nye Mountain Everest Max tastatur har man ikke blot mulighed for at få et 70% keyboard eller et 100%. Men kan nemlig helt selv vælge hvilket man vil have. Numpadden kan tages af, sættes både i venstre og højre sidde, og faktisk også tilkobles med en ledning så den kan fungere som et sekundært streamdeck panel ved siden af tastaturet. Det er super smart hvis du spørger os her hos Geekd!😱

Ikke nok med at Numpadden kan tages af og tilkobles som det passer en, så indeholder numpadden i tastaturet simpelthen også et streamdeck mini i toppen af panelet som kan customizes præcist efter ens egne behov! Man får virkelig lir for pengene med det nye Mountain Everest Tastatur!

Mountain Everest Max Tastatur

Men vi stopper ikke her, næ nej, der er nemlig mere endnu. Med det nye Mountain Everest Gaming Tastatur medfølger simpelthen også en håndledsstøtte som kan monteres fast på gaming tastaturet med magnet funktion. Denne funktion er en funktion som oftest ses på lidt mere high-end tastature for at optimere spille-oplevelsen. Et kæmpe plus i bogen vil vi mene.

Men vi stopper ikke her, der er mere endnu. For der medfølger simpelthen også en LED skærm med indbyggede lydinstillingsknapper som kan tilkobles gaming tastaturet i toppen både i højre og venstre side af tastaturet. Med dette LED panel kan man justere alt sådan noget som RGB i tastaturet samt animationsbevægelserne, man kan se klokken, bruge stoppur og timer og meget mere! Du kan customize alt ved tastaturet og det er det ultimative gaming tastatur til gameren som vil nå nye højder i sit gaming univers.

Ultimativ Geekd Test af Mountain Everest Max

Her på Geekd har vi valgt at pakke et af tastaturene op, for at få vores eksperter til at teste gaming tastaturet. Den video kan ses lige Her.

Der hersker ingen tvivl om at dette er årest bedste gaming tastatur, det slår rekorder med lir og udstyr og så er det top lækker kvalitet som du kan høre på eksperterne i videoen! Der er ingen grund til ikke at smide sådan et tastatur i indkøbskurven næste gang du shopper gaming udstyr her hos Geekd! 🔥

Er du på udkig efter din nye Gaming Computer?

I så fald kan Geekd hjælpe dig. Vi har alt indenfor Gaming udstyr og Gaming lir til gameren som skal have det bedste af det bedste. Samtidig har vi også prisbevidste produkter til den nye gamer der skal igang med noget ordentligt starter grej. Skal vi samle din nye Gaming Computer, eller mangler du hjælp til hvad du har af behov til dit gaming grej? Så kontakt os eller kom ind i butikken på Mønten 2, 6000 Kolding! Vi glæder os til at se dig!😄

Leave a comment

All comments are moderated before being published