Gaming lifehacks: 10 tips til dig!

Gør dit liv og din gaming nemmere og bedre med disse 10 life hacks! Du kan se videoen her eller læse alle tips nedenunder her!

 I videoen kommer disse 10 tips, som du kan bruge til at gøre din

1. Rengør din PC nemt med en omvendt støvsuger!

Du kan nemt og gnidningsfrit rengøre din PC med en støvsuger, der ikke... suger? Ja, du hørte rigtigt! Denne støvsuger suger ikke, men blæser luft ud som en kompressor i stedet for. Hvorfor er det smart? Tænker du måske. Ja, godt spørgsmål, men for at beskytte din gamer-computer bedst muligt er det vigtigt, at du aldrig støvsuger den. Du kan risikere at skade dine computers komponenter, da en støvsuger skaber statisk elektricitet. Derfor er det en god idé at blæse støvet væk i stedet. Geekd har en mega smart blæser, som du kan bruge til at rense din computer. Husk, det er vigtigt uanset hvad, at din computer er slukket, og alle stik er hevet ud, så du er sikker på, at din PC ikke tager skader under rengøringen. Det er vigtigt at rengøre din PC, da din computers køler samler støv, som kan gøre, at komponenter ikke kan køles ordentligt ned og kan tage skade.

2. Game imens du står op!

Hvis du ikke skal have en ødelagt ryg når du nærmer dig pensionsalderen er det vigtigt at du har en god siddestilling imens du gamer, men en quick fix er også at stå op mens du gamer, og her kommer et hæve/sænkebord på tale. Så har du mulighed for at nemt skifte imellem at stå og sidde ned imens du gamer! Det kan gøre du ikke smadrer din ryg ligesom Mads har gjort i videoen.

3. Download dine yndlings youtubers videoer!

Måske en kæmpe lifehack, men det kan blive ret smart, hvis du gerne vil se dine yndlingsyoutubere når du måske er ude at flyve eller et sted uden internet! Det du skal gøre er bare at finde en video youtube, Tage URL'en og og imellem www. og youtube.com skrive du "", altså www.ssyoutube.com/ og den tager dig hen til at downloade alle youtube videoer du ønsker.

4. Hold gaming rummet køligt med en blæser!

Under en intens gaming session, så kan det godt gå hen og blive varmt, men med en Goobay blæser kan du holde rummet til ingen penge. Det er ret lækkert under sommer måneden, hvor det kan blive utroligt varmt ved gaming setup'et! De kan også hjælpe med at holde computeren kølig, hvis rummet også er køligt!

5. Emojis shortcut på gamer pc'en

Den er virkelig nem, du skal bare holde på Windows knappen og punktum knappen sammen, og så kommer den frem! 😍

6. Sæt computeren på bordet og hold din gamer pc ren i længere tid!

Det støver sådan på gulvet. Noget vores gamer computere slet ikke kan lide. Så det sagt

7. Fjern alle de unødvendige faner på din computer

Er du på en Iphone, så når du er inde på Safari og åbner faner tabben, så hold din finger på en fanerne, så kommer der en tekstboks, hvor du har mulighed for at lukke alle faner på din telefon på en gang! Det kan du også gøre på android med Google, de tre prikker oppe i øvre hjørne - tryk på den - så er der et punkt, hvor du har mulighed for at lukke alle faner.

8. Blive fodret imens du gamer

Yeah, altså hvis du kan overtale nogen til at gøre det, så er det jo fedt, men jaaa, held og lykke med det!

9. En stor mussemåtte kan redde dig fra frustrationer

Der findes virkelig ikke noget værre end at blive afbrudt midt i en intens gaming session på grund af en for lille mussemåtte. Når din mus rykker ud over kanten, kan det ødelægge hele dit spilflow. En stor mussemåtte, som dem fra Mecharite, kan være løsningen på dette problem.

En stor mussemåtte, for eksempel en mussemåtte fra Mecharite kan virkelig redde dig fra frustrationer under en gaming session. Disse musemåtter er kendt for deres høje kvalitet, slidstærke materialer og glatte overflade, der giver præcis kontrol over musens bevægelser. Med en stor mussemåtte eliminerer du behovet for konstant at justere musepositionen, hvilket resulterer i en mere flydende oplevelse og mindre stress. Komforten er også i top med en blød base, der støtter håndled og underarme, hvilket reducerer risikoen for belastningsskader. Mecharite musemåtter fås i forskellige designs, så du kan finde en, der passer til din personlige stil og dit setup. Med deres holdbare materialer kan du være sikker på, at musemåtten vil holde til mange timers intens spil. At investere i en stor musemåtte fra Mecharite kan derfor forbedre din præcision, komfort og samlede gaming oplevelse betydeligt.

10. En holder til din telefon

En holder til din telefon kan være en fantastisk løsning, så du kan multitaske, mens du gamer. Forestil dig at kunne tjekke beskeder, holde øje med spilstrategier eller streame videoer uden at afbryde dit spil. Du behøver ikke at investere i dyre gadgets for at få en telefonholder – du kan nemt lave en selv ved hjælp af et papkrus!

Start med at finde et papkrus og en saks. Klip en lodret slids ned langs siden af papkruset, der er bred nok til, at din telefon kan stå stabilt i den. Sørg for, at slidsen ikke går helt til bunden, så bunden af kruset stadig kan støtte telefonen. Du kan også klippe små huller i bunden af kruset for at trække opladerkablet igennem, så din telefon kan oplades, mens den står i holderen.

Med denne enkle DIY-telefonholder har du en praktisk løsning lige ved hånden, uden at skulle bruge penge på dyre gadgets. Nu kan du nemt multitaske og holde fokus på dit spil, samtidig med at du holder styr på alt andet, der sker.

Geekd  står altid klar til at hjælpe dig!

Står du med nogle spørgsmål med de forskellige tips, så er vi er klar på telefonerne alle hverdage fra 10-18! Du kan også skrive til os på mail på support@geekd.dk

Leave a comment

All comments are moderated before being published