Interview med Judex! Geekd

Alt du skal vide om Judex - Nyt interview

Som noget nyt har vi et helt ekslusivt interview med Judex! 

Vi hører alt fra hans motivation til at være youtuber, til hvilke tips han vil anbefale alle jer som ønsker at blive streamere / youtubere! 

Læs hele interviewet herunde! 

Hvordan startede din interesse for gaming?

Min interesse for gaming har næsten altid været der. Jeg har gamet næsten lige siden, jeg kom til verden. Jeg startede ud med at være hardcore gamer i Playstation 1 og 2 tiderne, men jeg fik min første computer i en alder af 10 år. Her begyndte jeg på små computerspil, dog kunne min computer ikke trække så gode spil, så det var begrænset hvad jeg kunne.

Da jeg fik en bedre computer som 13-årig, begyndte mine venner at spille Minecraft. Det var her, jeg fik øjnene op for Minecraft, og som 15-årig begyndte jeg at filme Youtube videoer om det.

Judex's streaming/gaming setup! 

Hvad består dit nuværende gaming setup af? (Nævn gerne specifikt udstyr)

Mit setup består af følgende ting:

Computer specs:

 1. Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB (Køling)
 2. AMD CPU Ryzen 9 3900X 3.8GHz 12-core (Processor)
 3. MSI B450 GAMING PRO CARBON AC ATX (Bundkort)
 4. MSI RTX 2080 SUPER VENTUS (Grafikkort)
 5. CORSAIR Vengeance DDR4 32GB kit (Ram)
 6. WD Blue 3D NAND SATA SSD 1TB (Harddisk)
 7. AZZA Pyramid 804 Tårn (Kabinet)

Alt det andet udstyr:

Og en maaaasse LED lys!

Hvis du ønsker mere inspiration til et gaming setup, så tjek vores ultimative guide.

Synes du ovenstående lyder fedt, men du gerne vil udforske andre muligheder, så tjek vores kategorisider for Tastatur, Mus eller Gaming stole her. 

Hvis du skulle vælge et keyboard, mus og headset, hvilke skulle det så være?

Jeg bruger lige pt. mine drømmeprodukter i mit setup indenfor tastatur, mus og headset! Så jeg ville selvfølgelig vælge Havit KB496L som tastatur, Nordic Gaming Vapour som mus og så HyperX Cloud II som mit headset! Det spiller MAX!

Hvad synes Judex om Gaming events! 

Hvis du skulle have en LAN-fest med gutterne, hvad skulle den så bestå af?

Den skulle bestå af en masse hvide Monster, de bedste venner omkring mig og gaming til langt ud på natten. Jeg er typen som nærmest udelukkende gamer til et LAN. Det er jo hele princippet med at holde LAN, tænker jeg. Gaming Nonstop med få pauser og minimal søvn!
Videoen nedenfor er 12 timer!


  Her er det også klart en fordel at have nogle gode bonuspoints hos din lokale pizzamand. 

  Har du nogensinde været til en gaming competition/event?

  Ja, jeg har været til adskillige arrangementer. Jeg har været til en del LAN events rundt omkring i Danmark for nogle år siden, jeg har dog aldrig været til en Esport turnering. Det må jeg skrive på min bucket list.

  Alt du skal vide om Judex's gaming præferencer! 

  Hvilket spil synes du er undervurderet?

  Lige pt. spiller jeg ikke så mange andre spil end Minecraft og Rocket League. Men jeg synes Rocket League har været underprioteret i mange år. Det er dog begyndt at blive super populært igen,hvilket er mega fedt at se. Hvis jeg skulle vælge et spil, som var underprioriteret, skulle det nok være Rocket League. Det har haft en lang kamp om at blive populært igen.

  Hvilke spil gamer du?

  Jeg spiller primært kun Minecraft og Rocket League. Rocket League er et spil, jeg har optaget nogle få videoer om efterhånden, men jeg er faldet lidt fra det igen, da jeg hellere ville optage Minecraft og så have Rocket League som et hyggespil ved siden af, når jeg skulle slappe af.

  Derudover spiller jeg en del Playstation 5 med min kæreste. Vi spiller for tiden et spil som hedder "It Takes Two", hvilket er et co-op spil, hvor det handler om at samarbejde. Det er super fedt lavet! Det kan jeg helt klart anbefale, hvis man ejer en PS5.

  Streaming tips fra Judex

  Hvorfor startede du din Youtube-kanal?

  Jeg startede min Youtube kanal fordi jeg sad og spillede Minecraft med mine venner. Jeg havde fulgt med hos de danske (og udenlandske) Youtubere i nogle år, og har altid syntes, det var mega cool. Så jeg startede med at lægge nogle ikke-redigerede Minecraft videoer op på min Youtube kanal med en varighed på ca. 20 minutter, og det var sådan det startede. Interessen kom fordi jeg fik inspiration fra de andre som lavede Youtube dengang. Jeg tænkte; "Det vil jeg også lave", og uden tøven startede jeg på Youtube med min egen kanal.

  Jeg vil gerne bruge min Youtube kanal til at inspirere andre unge, som er ligesom jeg selv var dengang. Og derudover vil jeg gerne give et smil på læben, når folk ser mine videoer.

  Jeg uploader altid mine videoer om morgenen klokken 06:15, da der er mange børn og unge, som benytter mine videoer som en daglig morgen-ramasjang. Den idé kan jeg godt lide, altså at det er mig som kickstarter deres dag med et godt grin og en god stemning. Jeg synes det er super fedt, at jeg har mulighed for at hjælpe i hverdagen hos børn og unge.

  Hvis man går og har en streamer gemt i maven, hvad ville du så anbefale at have fokus på fra starten af?

  Jeg vil anbefale at starte ud med at have et godt schedule. Man skal ikke starte for at give op et par uger efter. Samtidig er det vigtigt, man ikke brænder ud, fordi man streamer for meget i starten. Så måske en stream 2-3 gange om ugen, og hvor man gør sine seere opmærksomme på disse dage, og tidspunkter man går live.

  Derudover er det en super god idé at få sine venner ind på sin stream. Det at have 3-4 seere fremfor 0-1 gør en kæmpe forskel, når man skal opdages på Twitch. Der er millioner, som sidder med 0-1 seere hver dag, men måske kun et par hundredetusinde med 3-4 seere. Så det giver en kæmpe fordel, selvom det måske ikke føles som så meget.

  Et tip er også, at man skal finde på noget unikt. Hvis man har en unik idé, man gerne vil streame, så har man 100 gange nemmere ved at slå igennem på det, da det ikke er set før. Hvis man derimod vil slå igennem ved kun at spille spil, så er markedet i forvejen ret proppet, derfor kan det være ekstremt svært at slå igennem. Men man skal selvfølgelig også lave det content, man elsker at lave.

  Mht. udstyr synes jeg, det er super vigtigt at have et webcam og en ordentlig lyd til sin stream. Det er næsten det vigtigste. Så den første investering skal 100% gå til en mikrofon. Derefter kan man investere i et godt webcam, og så en lampe til at give god belysning til webcamet, så man ikke bare sidder i komplet mørke.

  En anden ting, som også er en super god investering, er helt klart et streamdeck. Med et streamdeck kan man skifte scener, mute sin mikrofon og lave alle mulige andre fede effekter på sin stream med et enkelt klik. Det er super nemt, og får helt klart ens stream til at være bedre.

  Hvilke Youtubere følger du for tiden? Hvilken type content ser du meget værdi i?

  Jeg følger altid med i det danske Youtube community for at se, hvad mine venner og kollegaer laver. Derudover ser jeg rigtigt meget Youtuberen MrBeast, da han er super inspirerende. Han formår at overgå sig selv hele tiden med vanvittige videoer, og det er super fedt at følge med i. Derudover følger jeg med hos Youtuberen Dream, som jeg næsten vil våge og påstå er den bedste Minecraftspiller nogensinde. Han laver videoer, hvor han skal klare Minecraft, imens fire af hans venner prøver at slå ham ihjel. Og han vinder næsten hver gang. Det er ret vildt.

  Hvis du skulle vælge 1 produkt fra Geekd, hvilket skulle det så være? Og i så fald, hvorfor?

  Må jeg godt vælge mit eget Judex merchandise? Jeg har jo en masse fede produkter haha! Ej, jeg ville nok vælge en computer derfra. Hvis der er noget som Geekd kan, som mange halter lidt med, er det at samle en computer til en god pris og samtidig have en vild support, hvis man oplever problemer. Man finder ikke nogen bedre end Geekd til dette. Hvis jeg skulle vælge noget derfra (og jeg ikke må vælge det hele), så skulle det være en computer. Det er der bare styr på.

   

  Leave a comment

  All comments are moderated before being published