LED til dit Setup! - Geekddk

Hej Geekd familie! 

 Vi har netop modtaget et stort nyt parti af vores LED-strips, der egner sig super godt til det moderne og fede værelse, hvor der bare ikke må mangle noget. LED-lys giver en helt fantastisk stemning og passer perfekt ind i gamerværelset, hvor du hurtigt kan føle dig som den største streamer i verden. Imponer dine venner med de fedeste LED-strips, der kan styres fra din telefon og oven i købet ændre farve. Dit set-up bliver opgraderet med farverigt lys, der er sat op lige præcis der hvor du godt kunne tænke dig. 

Tjek eventuelt vores gaming setup guide

Der er så mange muligheder!

Foruden den helt normale LED strip, så kan du også eksperimentere med rgb gaming stole, som du kan finde i vores sortiment.

Vi giver dig her 3 forskellige bud på hvordan du kan bruge LED-strips på værelset: 

  1. Sæt dine nye LED-strips rundt om dit skrivebord og oplev hvordan et kedeligt skrivebord, kan få helt nyt liv. 
  2. Få din mor eller far til at hjælpe dig med at sætte dine nye LED-strips i loftet, der bidrager til, at din gamingoplevelse bliver løftet. 
  3. Placer dine LED-strips rundt i kanterne på værelset, så dine venner og bekendte kan blive imponeret af dit værelse fra første gang de træder ind. 

Så skynd dig at tjekke det ud her, inden det hele er væk: 

RGB LED er et bærende element af et gaming værelse, men derfor skal I da ikke stoppe der. Der er uendeligt mange muligheder af ting man kan ønske sig til værelset. Nogle pynter udelukkende med LED strips, mens andre også vil have pynt til dagens lys, hvor eksempelvis en plakatvæg kan være en god idé på værelset. Det kan derfor være en god idé at søge noget inspiration til, hvordan du ellers kan indrette dit værelse. Hvis du skal hænge ting på væggen, kan en guide til at bore huller korrekt også være god

Det er også altid en god idé at holde sit værelse nogenlunde rent, hvis man ønsker at være på sine forældres gode side. Vi anbefaler derfor, at man i hvert fald en gang om måneden giver værelset en ordentlig omgang rengøring

 På vegne af alle fra Geekd vil vi gerne ønske dig en god weekend og held og lykke med weekendens spil! 

4 comments

karen olivia

karen olivia

Jeg har købt disse led strips til mit barn og han elsker dem.

august

august

hej geekd i har det beste gaming gaer

august

august

hej geekd i har det beste gaming gaer

mclillebroer og den lætte gade

mclillebroer og den lætte gade

hej i er de beste

Leave a comment

All comments are moderated before being published