Mikkel Trier x Geekd: Danmarks største Meet-up

Vi har modtaget nye super fede Mikkel Trier merch på vores webshop, og i forbindelse med det, afholdte vi den 12. April et meet-up med Mikkel Trier i vores butik i Kolding. Et event som overgik alle forventninger og var en kæmpe succes! 

En stor flok gamere mødte op for at få taget billede og få skrevet autografer med Mikkel Trier, og selvfølgelig for at spise lidt fra pølsevognen. Vi havde vitterligt 5 timers uafbrudt kø, og selvom eventet var planlagt til at slutte kl 16 var Mikkel Trier først igennem køen af fremmødte fans kl 17. Klart det vildeste meet-up vi har været med til - ja måske Danmarks største meet-up hvis man regner udfra enkelte Youtuberes meetups! Hvis ikke du havde mulighed for at deltage giver vi her en lille introduktion af Mikkel Trier samt det Mikkel Trier merch som er landet i webshoppen. 

Hvem er Mikkel Trier? 

Mikkel Trier startede, sammen med sin tvillingebror Emil, tilbage i 2014 med at streame videoer af dem selv spille Minecraft. Dengang var det egentlig bare en stor interesse for at producere og redigere videoer, og det var som sådan ikke et mål at blive professionelle Youtubere. Det første års tid var det dog også meget småt med følgere de havde på deres kanal, og dem der fulgte med var nok i overvejende grad forældre og venner. Det er helt anderledes i dag, hvor de begge arbejder fuldtid med netop at streame og lave VLOG’s på youtube til gaminginteresserede. Med 163 K følgere på deres fælles youtubekanal, TrierGaming, er deres hobby virkelig blevet et succesfuldt fuldtidsarbejde. Mikkel Trier har selv 48.2K personlige følgere på @Mikkeltrier.

Mikkel Trier og hans tvillingebror var nogle i den første generation af Minecraft youtubere som var med til at ændre opfattelsen af gamere, at gamere er nogle nørder, men går hen og bliver superstjerner. Selvom målet med deres videoproduktion som udgangspunkt ikke var at blive youtubestjerner, så skete det alligevel, hvilket måske skyldes et stærkt iværksætterhjerte hos Mikkel Trier. Det kan også ses i dag, hvor han sammen med Emil Trier udover VLOGS og streamning også laver merch og køber og udlejer ejendomme.

Mød Mikkel og Emil Trier online

Hvis ikke du havde mulighed for at deltage i vores meet-up med Mikkel Trier, så har du stadig mulighed for at møde ham og hans bror Emil Trier fra TrierGaming. De har nemlig deres egen server MeCraft hvor man kan joine og prøve kræfter med tvillingerne i Minecraft. Hvis bare man har lyst til at få et indblik i deres virtuelle univers, kan man følge deres livestreaminger på Youtube eller deres redigerede youtubevideoer - det er rigtig god underholdning! 

Kan du ikke få nok af hans univers, har vi lige nu fået en hel ny kollektion af Mikkel Trier merch! Du kan få både kopper, plakater, rygsæk og tøj med hans ikoniske Minecraft figur som vil pryde enhver gamers værelse og garderobe!

Leave a comment

All comments are moderated before being published