TOP 10 DANSKE YOUTUBE SETUPS (SETUP WARS)

Vi har fundet nogle af de største danske stjerner fra Youtube og Twitch, og nu har vi altså sat os for finde ud af, hvem der har Danmarks bedste Youtube/Twitch gaming-setup. Du kan se videoen fra vores Youtube-kanal lige herunder, og så har vi også lavet en kort opsummering på skrift. 

 

Her er de fedeste danske Youtube setups 

Gaming Setup #1

Johnni Gades Skur: @Johnni Gade

Vurdering: Skulle angiveligt være Danmark dyreste setup og slå Jaxstyles med bare 1 krone. Super fedt setup, hvor der virkelig er tænkt over detaljerne. Fx. er det genialt med hegnet, som skærmer fra alle de mange fans. Det er vigtigt med sikkerheden, som Johnni også viser med sin sikkerhedshjelm. Selvom det er et gennemtænkt setup, så mangler der altså lidt RGB, lidt lir og noget på væggene. Det er meget det hårde look, som han tydeligvis er gået efter, og selvom det måske ikke er så hyggeligt, så er der nok super god lyd derinde. Der er masser af naturligt lysindfald, og derfor er der altså ikke behov for Elgato lys her! Det er tæt på en topkarakter det her. Der mangler godt nok en computer, og hvis setuppet havde haft det, var det også en topkarakter. Men vi er tæt på.

Rating: 9,6/10

Gaming Setup #2

Jaxstyle: @Jaxstyle @Jax2nd

Vurdering: Jaxstyle er Danmarks største streamer, og mener også at han har Danmarks dyreste setup. Det her har også kostet 250.000 kr., hvilket selvfølgelig er mange penge, men når man lever af det, så er det sådan et beløb man skal op og bruge på sit setup. Først og fremmest er det en mega fed lounge, som Jax har. Det ser også fedt ud, at der rent faktisk står ‘Jax’ på computeren. Det er disse små detaljer, som er med til at løfte det samlede udtryk og det er bare prikken over i’et. Specs på hans setup er next-level, og hans setup er generelt rigtig gennemtænkt. Fx. er computeren løftet fra gulvet, så den ikke suger støv, og han har investeret i en rigtig dyr gaming-stol, så han sidder godt hele dagen lang. Der er ikke rigtig noget at sætte en finger på i forhold til hans setup. Selv hans kabel-management går han rigtig meget op i, hvilket man også tydeligt kan se. Det eneste han måske mangler er, at der godt kunne komme noget op på væggene. De er en smule tomme. Men udover det, så har han virkelig nailed den.

Rating: 9,5/10

Gaming Setup #3

MarckozHD: @MarckozHD

Vurdering: Wow, det er messy, det her. Der ligger ledninger over det hele, og den ene stol er jo ved at krakelere. Det hele ser lidt rodet ud. LED-lyset er heller ikke hængt op, men ligger nede under skabet. Når man har sit LED-lys i gulvhøjde og glemmer at støvsuge, så kan man lynhurtigt se al støvet i en omkreds på 0,5 meter fra lyset. Det er dog en fed detalje, at han har hængt sin mixer op under den ene bordplade, og så har han også masser af RGB inde i computeren. Det samtidig også fedt, at han har fået nogle ting op og hænge på væggene. Computeren er custom og vandkølet, hvilket er super fedt, men hans kabel-management mangler stadig lidt. Generelt set er setuppet rigtig fedt og super gennemtænkt, men det mangler lige det sidste, for at komme helt op i de høje karakterer.

Rating: 8/10

Gaming Setup #4

Den Mandige Elg: @Den Mandige Elg

Vurdering: Noget af det første vi lægger mærke til er, at han har fået hængt nogle af kablerne op i sin skærm-arm. Der mangler stadig noget kabel-management omme bagved, men ellers ser setuppet mega clean ud. Det er selvfølgelig personlig smag, men det ser lidt underligt med to oprejste skærme. Det er sikkert godt til chat og redigering, men udseendemæssigt er det ikke noget at råbe hurra for. Selvom setuppet er clean, mangler det altså lidt lir.

Rating: 6,5/10

Gaming Setup #5

Oliver Ly: @OliverLyGaming

Vurdering: Baggrunden spiller over på alle tre skærme, hvilket ser super godt ud. Det ser også ret godt ud, at han har sat RGB i streamdecked, men han er også bare en rigtig RGB-dreng. Der er fx. også RGB rundt i baggrunden omkring computeren. Så har han to 144hz-skærme og en 140hz-skærm i midten, kombineret med en computer som selvfølgelig er smækket til med RGB. En ganske fin computer, som er fint gennemtænkt, sammen med resten af setuppet.

Rating: 6/10

Gaming Setup #6

Comkean: @ComKean

Vurdering: Det er et setup med godt lys, og udseendet på hele setuppet som helhed er også rigtig fedt. Hans kabel-management falder os dog ind som noget af det første. Det roder helt vildt. Kablerne kan selvfølgelig ikke ses når han streamer, men de kan ses her i hans egen video-gennemgang, og det roder helt vildt. Det koster altså ikke mange basseøre at få en kabelkurv, som man kan sætte op under skrivebordet. Det er et super clean setup til at lave videoer med, men der mangler altså noget kabel-management.

Rating: 6/10

Gaming Setup #7

SpilleJan: @SpilleJan

Vurdering: Førstehåndsindtrykket af setuppet er rigtig godt, og det ser meget clean ud. Selvom han hedder SpilleJan, tænker man faktisk ikke gamer, når man ser det setup. Det ligner næsten mere en workstation. Der er noget Elgato, nogle skærmophæng og et Beyerdynamic-headset, som faktisk også er ret vilde, men det er ikke så ofte man ser dem inden for gaming, men der er perfekt lyd i det. Gamerstolen ser forholdsvis billig ud og har et 1D-armlæn, hvilket ikke er helt optimalt. Hans kamera er et Logitech G920, og det kan altså også godt opgraderes. Hvis man har webcam på, er det jo noget af det vigtigste, så det skal næsten opgraderes. Det er noget fedt RGB i computeren, og der er også en Coolermaster. Men det er altså et stort minus, at computeren står på gulvet. En computer skal bare ikke stå på gulvet. Når den gør det, fungerer den nærmest som en støvsuger, hvor den suger alt støv til sig. Det er heller ikke så fedt, at computeren står lige under en, så man ikke kan strække benene ud.

Rating: 5-6/10

Gaming Setup #8

Johnni Gade: @Johnni Gade

Vurdering: Det første man får øje på er det kæmpe bord, og at han har masser af brætspil. Og så ser det ret fedt ud, at baggrunden er bygget op, så det matcher bordpladen. Hans computer er kommet op på bordet, og om bagved skærmen, hvilket også ser ret godt ud. Men selve computeren kunne godt være lidt federe. Der er godt lys ved hans setup, men det ser lidt crowded og packed ud. Det ser også lidt underligt ud, at skærmene er i tre forskellige størrelser. Der mangler sgu lidt på det her setup, også i forhold til LED-lys og sådan noget.

Rating: 4/10

Gaming Setup #9

QuitoooO: @QuitoooO

Vurdering: Han har en G203-mus fra Logitech, hvilket virkelig virker som en mærkelig mus, hvis man er pro-spiller. Det virker som et ret fint setup, men bestemt ikke noget fancy. Til gengæld har han flashy Belvedere-flasker i baggrunden. Det kan også noget. Men generelt set er det meget basic. Det virker ikke så gennemtænkt og så mangler der altså noget lir.

Rating: 3/10

Gaming Setup #10

GoldenJ: @GoldenJ

Vurdering: Hold da op, det er godt nok en gammel computer. Det kunne godt være bedre, og stolen kunne også godt være bedre.

Rating: 2/10

 

Skal vi rate jeres setup?

Hvis I har lyst til at vi skal rate jeres setup i vores næste setup wars, skal I gå ind på vores Discord-kanal, hvor I kan sende jeres setup ind. Hvis i skal bruge nogle upgrades til jeres nuværende setup kan i også se en masse fedt lir på her på Geekd hvor vi fx. sælger de perfekt gaming computere, udstyr, og meget mere. 

Leave a comment

All comments are moderated before being published