gamer-workout-challenge

Døjer du med dårlig koncentration på de lange LAN-aftener eller formår du ikke at maxe ud, når du grinder i Minecraft? Så læs med her, da vi har skabt den perfekte cocktail af unikke øvelser, der med sikkerhed vil optimere dine skills in-game.

Gør som eSports-folket

Gaming er meget mere end bare hurtige fingre, stærke gamer pc'er og grafik -kort og litervis af energidrik. Det bekræfter, de mange professionelle inden for Minecraft og CS:GO-verden. For dem handler det i bund og grund om at holde kroppen aktiv hele tiden. Med de rette øvelser har de taget deres gaming skills til et helt nyt niveau. Deres koncentration over mange sessions er blevet forbedret markant, og det hele bunder i at holde kroppen fysisk aktiv.
Det er specielt evnen til kunne styre musen og tastaturet præcist over de lange gaming sessioner, som kræver at man ikke kun er aktiv foran skærmen. 

Grind hele natten lang

Det kræver nemlig mere end bare at holde sig aktiv foran skærmen, og en inaktiv krop sløver reaktionsevnen. Hvis du har været inde i et dårlig run med lave stats og ikke føler, at dit game udvikler sig, er det på tide at prøve noget nyt. Vores øvelser vil med garanti forbedre dit game og gøre dig i stand til at grinde hele natten lang. 

Husk altid at holde et par pauser mellem hver gaming session. Mange e-sports folk giver også udtryk for, hvor vigtigt det er at holde regelmæssige pauser og koble helt fra. Her kan man f.eks. gå en lille tur ude i naturen eller læse 20 minutter i sin yndlingsbog. Det handler om at flytte fokus og give sin koncentrationsevne et break. Herefter er du helt genopladet og klar til et nyt game.

100% svedgaranti med vores intense workout øvelser 

Vores program er sammensat af 6 forskellige øvelser med fokus på at få din puls op og sved på panden. Husk undervejs at få nok væske indenbors for at undgå væskemangel. 

  1. Start med 30 halve englehop for lige at få blodet til at pumpe
  2. Så kører vi 30 squats
  3. Dernæst skal vi have fokus på overkroppen med 10 planke-hop
  4. Fortsæt med hænderne i gulvet og lav 30 mountain climbers
  5. Og som en ekstra indsats til benene tager vi 30 dybe skridt
  6. Som afslutning kører vi 30 luft-cirkelspark

Kør programmet igennem 5 gange. Det er meget, det ved vi! Men du klarer det snildt, og så kan du være 100% sikker på at undgå enhver form for fatigue, burnouts eller elendig reaktionsevne. Din krop er pumped og klar til at tage imod næste challenge!

---

En anden ting som er helt sikkert. Er at det er vigtigt at holde sin kost ved lige, hvis man skal performe på det højeste niveau.
Det er vigtigt at få den rigtige næring, herunder særligt protein, når der skal performes. Faktisk skal der mere til, end hvad man skulle tro. For en gennemsnitlig voksen, er det vigtigt at få mellem 0,8-1,5g protein pr. kilo kropsvægt, for at danne den nødvendige muskelmasse.

Leave a comment

All comments are moderated before being published