Wish vs Geekd: Hvilken gaming mikrofon er bedst? - Geekd

Mikrofonen er streamerens vigtigste redskab. Derfor har vi valgt at teste to vidt forskellige mikrofoner af. Vi har sat fokus på kvaliteten, prisen og den generelle brugeroplevelse. 

Vi har alle hørt om online markedspladsen Wish med sine tusindvis af produkter direkte fra Kina. Der er mange delte meninger om platformen, men én ting, som mange er enige om, er den utrolig lave pris på de fleste af deres produkter. Dog hænger pris oftest sammen med kvalitet, og det er også tilfældet med den gaming mikrofon, vi har testet fra Wish.

Tjek den ultimative guide til gaming setups, vores udvalg af tastaturer eller vores af gamer pc'er.

Man ved allerede fra første øjekast, at produktet ikke fremstår som toppen af poppen. Det kommer i en vakumpakket løsning, hvor mikrofonen med det samme skinner igennem. Følelsen af produktet i hånden er langt under standard, og man kan mærke, at materialerne ikke er nøje udvalgte. Det er et skrapet produkt, men det forventes også med en pris på under 25 kr.

Vores anden mikrofon er fra velkendte Nordic Gaming. Prisen er lige nu kun 299 kr. på vores site, og det er jo i sig selv heller ikke nogen særlig dyr mikrofon. Dog kan vi konstatere, at den generelle oplevelse med Nordic Gaming OnAir Streaming mikrofonen er længder bedre end den fra Wish. Produceret i et langt mere robust og holdbårt materiale, kommer mikrofonen med montérbar arm og pilfilter. Alt i alt, får du meget mere mikrofon for pengene og derfor anbefaler vi også, at hvis du ikke allerede ejer en mikrofon til streaming, så investér dine penge med det samme i kvalitet fra Nordic Gaming. Du kommer i hvert fald ikke til at fortryde det!

Se hele testen på vores Youtube-kanal:

Leave a comment

All comments are moderated before being published