youtuber og streamer merchandise - judex, mikkeltrier, triergaming, mrlameape - Alt indenfor danske youtubere og merchandise hos Geekd - Gamernes Valg

Hvis du har surfet på Internettet indenfor de seneste par år, er du sandsynligvis stødt på Youtuber Merchandise.

Men hvad er det, og hvorfor vil den unge generation bare ikke stoppe med at plage om at få det i fødselsdagsgave, konfirmation eller til juleaften. Det vil vi hjælpe dig med at besvare i dette blog-opslag.

Læs de 5 bedste konfirmationsønsker her.

Læs også de 10 bedste Julegaveønsker til gameren her.

For ser du, du er ikke den eneste forældre som går med samme tanke, "hvorfor er Youtuber Merchandise så sejt for den yngre generation?"

Youtube logo hos Geekd - Gamernes Valg

Hvad er en Youtuber?

For at give et helt klart billede om hvad det er, så lad os forklare. I vores generation tog vi tit og ofte til koncerter, liveoptrædender eller andet lignende. Disse musikere og kendisser var overalt i medierne, i aviserne, på TV eller andre former for nyheds-platforme. Som tiderne har ændret sig, er der dog kommet nye måder hvorpå kendisser kan fremtræde som et offentligt ansigt. I takt med internettets frembrusen og efterhånden som det har overtaget dagligdagen for vores yngre generation, så er der kommet nye måder hvorpå man kan blive et kendt ansigt. Der er nemlig kommet såkaldte Youtubere til verden. En Youtuber er en person som har oprettet sin egen kanal på videoplatformen "Youtube", og som har en høj følgerskare derpå. Dette kan tage mange år at opbygge, det kræver særdeles meget arbejde, og sidst men ikke mindst, så kræver det at man har noget interessant at byde verden på. Dette har en række personer formået at gøre, og dette er de nye kendisser i de unges verden.

Youtuberen Judex eller David Jæger med sit Miner merch merchandise design hos Geekd

Hvad er det seje ved en Youtuber?

Børn og unge ser Youtubere ligesom vi engang så Thomas Helmig eller Queen - Det er deres idoler og kendisser. Dog er der én ting, som virkelig skiller Youtubere ud, i forhold til de old-school kendisser.

Det kan være svært for mange at forstå, men som Youtuber går man meget op i at skabe et fællesskab om en fælles passion. Dette kan være indenfor Gaming universet, Vlogs (Video-Logs), Sketches (Humoristiske Kortfilm), eller generelt bare personlige videoer fra Youtuberens privatliv og dagligdag. Dette gør at man som séer, føler sig som en tæt ven af Youtuberen. Mange føler nærmest det er et familiemedlem de ser på deres skærm, når de tænder for en Youtube video, fra deres yndlings Youtuber.

Hvorfor Merchandise?

Dette bringer os videre til Youtuber Merchandise. Som séer ønsker man at støtte Youtuberen på alle tænkelige måder. Det var især udbredt for nogle år siden at donere penge direkte til Youtubere og Streamer, hvis de sad og livestreamede på deres platform. Youtubere og Streamere har nu fundet nye metoder til at give tilbage til deres séere, samtidig med at séerne kan vise deres støtte - Heraf opstod Youtuber Merchandise.

Youtuber Merchandise er et oplagt GO-TO for Youtuberen, som ønsker at give tilbage til deres fans. Fansne får noget fedt tøj at gå rundt i, samtidig med at de føler sig som en del af fællesskabet, både under købsprocessen, ved modtagelse, og hver dag når tøjet tages på i skole eller andre steder.

Thomas Helmig som youtuber - Thomas helmig koncert og merchandise hos Geekd

Thomas Helmig som Youtuber

Forestil dig at dit idol hver dag lagde et opslag ud, hvor du kunne interagere derpå, samtidig med at idolet svarede tilbage. Dette er de unges syn på Youtube kendisser, og derfor ønsker de at være en del af det.

Her hos Geekd har vi et bredt udvalg af Youtuber og Streamer Merchandise fra kendisser som Judex, Mikkel Trier, ShadysMC, Alexander Husum og mange andre! Vi er i konstant udvidelse indenfor vores merchandise sortiment fra forskellige Youtubere og Streamere som hver måned udgiver en ny Youtuber Hoodie, Youtuber T-shirt eller andre sjove udgivelser som Lamper, Kopper, Plakater, Popsockets osv.

Ønsker du at tage et kig på vores udvalg indenfor Youtuber Merchandise? Så slå dig løs på vores merchandise side, og se om der er noget for dig eller dit barn.

Se vores Youtuber Merchandise her.

Leave a comment

All comments are moderated before being published