gave sony playstation 5

Venner og familiemedlemmers julegaveønsker er lige om hjørnet. Det er en tid med familiehygge, men det er også en tid med fart på. Julegaveræset er især et element, som får sveden frem på panden hos de fleste i juletiden. Og det kan derfor virke uoverskueligt at holde styr på de mange julegaveønsker. 

Vi vil derfor gerne hjælpe dig godt på vej med vores bud på de perfekte julegaver til gameren i familien. Så mangler du nogle gode julegaveidéer til gameren derhjemme, er du kommet til det rette sted.

Den perfekte julegaveidé til MMO-gamere

acer-nitro-gamer-skærm

Er gameren i familien helt hooked på New World, World of Warcraft eller Final Fantasy-serien? Så har vi fundet det indlysende julegaveønske frem.

Med den svedige Acer Nitro gamer skærm vil man med sikkerhed kunne tage spiloplevelsen til et helt nyt niveau. Hele 144hz, Full HD-opløsning og ComfyView giver denne gamer skærm den perfekte opløsning og farvekomposition. 

Som vi kender fra bl.a. New World og Final Fantasy bliver der ikke gået ned på specielle effekter og 3D-animationer. Derfor er det utrolig vigtigt med en gamer skærm, som er skræddersyet til at levere den fedeste MMO-oplevelse, der findes.

Julegaven til FPS-spilleren

kontrol-freek-controller-grips

First-person shooter er en gaming genre, som er et kæmpe hit blandt mange gamere. Spil som Counter-Strike, Call of Duty-serien og Dota er spil de fleste gamere kender til. FPS-spil spilles primært på PC, men en stor andel nyder også spillene på konsol. 

Er din gamer derhjemme FPS-spiller på PS4, PS5 eller Xbox, er et sæt controller grips det oplagte julegaveønske. Disse grips gør, at fingrene har et bedre greb på analog sticks og taster på controlleren. På den måde vil man kunne tage sit spil til nye højder gennem en hurtigere reaktionsevne samt en bedre spiloplevelse. 

Streameren der ønsker sig et klasse webcam i julegave

razer-kiyo-webcam

Er gameren i familien begyndt at streame? Eller har han eller hun allerede bevæget sig ind i professional streaming? Så har vi den perfekte julegave til streameren, der gerne vil levere den bedste streaming kvalitet til sine følgere. 

Vores Kiyo webcam fra verdenskendte Razer er en fantastisk julegave til streameren. Webcamet er lavet med fokus på den ultimative brugeroplevelse. Kameraet kommer med en lysring, som vil lyse selv den mørkeste gamerhule op. Og så er det konfigureret med automatisk fokus, så du aldrig skal stresse over dårlig komposition eller streaming kvalitet.

Julegaven til gameren der aldrig går ned på udstyr

geekd-reflex-rpg-tastatur

Oftest kan man komme langt på et enkelt setup med en stærk PC og en skærm med mange FPS. En del gamere er dog begyndt at stille større krav til udstyret. Derfor går de meget mere op i, at alle dele er af allerhøjeste kvalitet og ydeevne. 

Hvis din teenage gamer derhjemme aldrig vil gå på kompromis med udstyret, så er et Geekd Reflex RGB 60% tastatur den perfekte gave. Tastaturet kommer med kun 61 knapper, som er en kæmpe fordel, når det kommer til præcision i bl.a. FPS og MMO-spil. Skynd dig at slå til, da modellen ikke bliver produceret længere.

Strategen der ønsker den optimale gamer PC i julegave

gamer-pc

Gameren derhjemme eller i familien, som altid gør en stor dyd i at perfektionere sit spil, vil med garanti ønske sig den stærkeste gamer PC i julegave. I spil som League of Legends handler det nemlig om altid at være et skridt foran sin modstander. 

Med en gamer PC med fuld ydeevne og bygget helt specielt til formålet, vil den strategiske gamer have det perfekte udgangspunkt til at reagere hurtigt, effektivt og strømlinet. Vi har en lang række forskellige gamer PC’er, som dækker forskellige gamers behov. Fælles for dem alle er, at de er en nødvendighed for gameren, der har sat lighedstegn mellem gaming og strategi.

Den indlysende julegaveidé til co-op gameren 

logitech-pro-x-gaming-headset

Multiplayer gaming er et element der indgår i ethvert type online videospil. Mange gamere elsker at samarbejde med sine team mates om at opnå et fælles mål. For at samarbejdet kan fungere strømlinet og uden kvaler, kræver det at man har udstyret i orden. 

En stærk gamer PC, toptunet gamer skærm og en hurtig mus skaber et solidt fundament for co-op gaming, men man må aldrig overse det vigtigste kommunikationsudstyr. Gaming headsettet er kanalen til sine team mates, og uden det vil multiplayer gaming aldrig blive en succes. 

Derfor vil den oplagte julegave til gameren være et headset i høj kvalitet. Her findes der utallige headsets, som alle imødekommer forskellige gamere, men man går aldrig galt i byen med et Logitech Pro X gaming headset. Det trådløse gaming headset med den velkendte PRO-ydeevne for et klart lydbillede og tydelige kommunikation. Headsettet kommer med næste generation af 7.1-surroundsound for krystalklar lydgengivelse i spillet og under samtalen med sit team.

Den oplagte julegaveidé til den loyale Judex fan

judex-plakat-merchandise

De fleste som spiller Minecraft har hørt navnet Judex. Youtuber og gamer David aka JudexGaming har hele 143.000 abonnementer på Youtube, og er i dag en af de største danske streamere og Minecraft personligheder. Med afsæt i en drengedrøm, har han med sin fede personlighed og sjove humor overtaget den danske Minecraft-verden. 

Er gameren derhjemme ellevild med Minecraft, vil han eller hun med garanti også kende til Judex. I det tilfælde vil den perfekte julegave til Minecraft-gameren med garanti være en plakat, hoodie eller noget helt trejde fra Judex’ merchandise kollektion

I den finder du også alverdens sjove gadgets til smartphones eller alt nødvendigt udstyr til skolen - alt sammen med fede prints og logoer fra JudexGaming. 

Julegaveønsket til gameren der går op i ergonomi

nordic-gaming-racer-stol

Alle gamere går op i den gode spiloplevelse. Her vælger mange at investere godt i hardwaren for at have det bedste udgangspunkt, når det kommer til reaktionstid og grafik. Men den gode spiloplevelse kommer også til udtryk i god siddekomfort. 

De fleste gamingsessioner kan godt vare over flere timer, og hvis den korrekte kropsholdning ikke er tilstede, kan man ende ud med overbelastningsskader eller hovedpine. Det handler derfor ikke kun om at sidde behageligt, men også rigtigt. 

Afstanden og højden til skærmen samt placeringen af albuerne i forhold til bordet kan imødekommes ved at vælge den rigtige gaming stol. Har gameren derhjemme styr på sit gaming PC setup, men halter det med selve siddepladsen, så vil en Nordic Gaming Racer stol være den perfekte julegave. 

Stolen kommer med forskellige indstillinger for at tilpasse enhver gamers højde og drøjde. Ergonomi er i højsæde, og det er vigtigt at have for øje for at opnå en fantastisk spiloplevelse ved hver eneste gaming session.

En musemåtte som julegaveidé vil glæde enhver gamer

geekd-musemåtte

Har du allerede fundet den perfekte gaming mus, er det oplagt at supplere med musens kompanion. Musemåtten er nemlig essentiel for enhver gamer for uden den vil musens ydeevne aldrig nå sit topniveau. Der findes utrolig mange musemåtter, der alle passer til forskellige præferencer og stil. 

Dog er det vigtigt aldrig at undervurdere vigtigheden i at have en musemåtte til sit gaming setup. I sidste ende vil ingen eller en musemåtte i dårlig kvalitet have en stor indflydelse på gamerens spil. Det er derfor yderst vigtigt, at du skaffer den perfekte musemåtte til gameren i familien.

Julegaven til gameren der elsker Racing Games

logitech-rat-pedalsaet

Bilspil er ikke den mest udbredte gaming genre, men der er stadig et stort online fællesskab der gør en dyd i at sætte sig til rette i det virtuelle førersæde og suse hen ad asfalten med 280 km/t. Suset i maven kommer nok ikke helt til udtryk ved at spille racing games med et keyboard, men med rat og pedaler bliver prikken over i’et sat, og racing gameren vil med sikkerhed blive overrasket til jul, hvis en af pakkerne under træet indeholder pedalsæt og rat fra Logitech

Bilspil som Project CARS og F1, som i forvejen leverer fantastisk grafik med en super realistisk køreoplevelse, får en helt ny dimension til spillet ved at køre med rat og pedaler. Racing gameren vil dermed føle enhver bevægelse, opbremsning og opløb i spillet, som ikke er til stede på samme måde med et keyboard.

De store gaver kommer tit til det gode barn. En som har klaret opvasken, rengjort sit værelse og hjulpet sin mor hele året rundt. Hvis det ikke beskriver dig, så bør du måske overveje nogle genveje til det gode gavehumør.

Leave a comment

All comments are moderated before being published