geekd banner og logo

HVAD ER GEEKD

Hos Geekd, tilbyder vi skræddersyede computer løsninger, udfra den enkeltes behov, samt alt udstyret hertil. Om det er en computer, du selv samler, eller om vi skal samle den for dig, så er du kommet til det rette sted. Vi har også mulighed for at lave størrere gaming løsninger indenfor Racing Simulatore, E-sport events eller bare til privat forbrug. Geekd er gamernes valg indenfor gaming udstyr.

GEEKDS PRODUKTER

Geekd tilbyder Gaming udstyr og Gaming pc'er i store mængder. Vi har alt fra Gaming tastature, Gaming muse, Gaming skærme, Gaming musemåtter, Gaming headsets osv. til skrædersyede Gaming pc'er og Gaming hardware som grafikkort, cpu, kølere, strømforsyninger, kabinetter, ram og meget mere!

Derudover tilbyder vi også produkter indenfor konsol gaming som Playstations og X-Box samt udstyr indenfor racing simulator universet.

Om os geekd gaming fortnite setup gaming pc

VORES VISION

Vi ønsker at opretholde vores kendte service, gennem træning og løbende kvalitetskontrol.
Vi ønsker også at blive Danmarks fortrukne IT & Gaming-leverandør og gøre det nemmere for begyndere at starte med PC-gaming. Det gør vi ved hjælp fra alle vores kunder, som sikrer at vi løbende kan købe større ind, og derved sælge det endnu billigere til kunderne.

Vi sigter efter at være gamerens valg når det kommer til udstyr, derudover har vi en vision om at vise gennemsigtighed. Dette gør vi blandt andet vha. vores Youtube kanal hvor vi ugentligt poster videoer fra enten lageret, vores studier, vores butik eller vores hverdag i Geekd. Vi trækker Geekds kunder og fans ind i vores hverdag for at skabe et fællesskab om en fælles interesse; Gaming.

GEEKDS HISTORIE

Geekd startede småt op i 2017. I september 2018, der gav vi den gas. Vi oprettede et ApS og udvidede fra 1 til 3 mand. Dette sikrede at vi kunne bruge mange flere timer på virksomheden.

I 2020 havde Geekd æren af at præsentere virksomheden for løverne i Sæson 5 af det populære iværksætter-program Løvens Hule.

Her lykkedes det Geekds administrerende direktør, Ronnie Olesen, at pitche idéen for investor Jacob Risgaard. Risgaard valgte at købe sig ind i firmaet for 400.000,- for en 35% andel af virksomheden.

I dag arbejder Geekd og Jacob Risgaard tæt sammen med Geekds udvikling og Geekd har hele Coolshop Teamet i ryggen.

I Oktober 2021 valgte Youtuberen David Jæger med Youtube kanalerne "Judex" og "David Jæger" også at investere i Geekd. David står nu for at producere ugentlige videoer på Geekds egen Youtube kanal "Geekd", samt markedsføringsmateriale, SEO og Youtuber merchandise igennem Geekd. Geekd har et større sortiment af Youtuber og Streamer merchandise som skaber stor glæde for Geekds kunder og følgere.

David har også flyttet sit gamer studie over i Geekds butik i Kolding hvor han dagligt optager videoer til sine egne kanaler og Geekds medier.

Men rejsen slutter ikke her. Denne rejse har indtil nu ført til at vi har rundet de første 150.000 kunder. Geekd har haft enormt fart på og det kan vi især takke Geekd familien for. Kom med ombord hos Geekd, vores rejse er først lige begyndt.Geekd butik kolding - Geekds team og om os Geekd

HVEM EJER GEEKD

Geekd er reelt ejet af Geekds adminstrerende direktør og CEO; Ronnie Olesen. Derudover ejer Simon Pedersen, David Jæger og Jacob Risgaard også andele af virksomheden.

Geekds team består af:

 ▸ Ronnie Olesen - Adminstrerende Direktør

 ▸ Simon Pedersen - Teknisk ansvarlig

 ▸ David Jæger - Markedsførings & SoMe ansvarlig

GEEKDS SOCIALE MEDIER

Vores iværksætter rejse er først lige begyndt! Du kan følge vores rejse og hvad vi går og laver på vores sociale medier.

Find os her: Instagram, Youtube, Facebook, Twitter

HVOR MANGE KUNDER HAR GEEKD

Hos Geekd har vi mange daglige kunder, og over 150.000 har allerede valgt at handle hos os. Vi stræber os efter at være gamernes foretrukne udstyrsforhandler når det kommer til gaming udstyr og at bygge gaming computere. Skal du være den næste, så se vores fantastiske produkter.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet, og bliv en del af familien!