GOLDENJ MERCHANDISE

Her på siden kan du finde alle GoldenJ Merch udgivelser. Der er alt fra Hoodies, T-shirts, Kopper og meget mere! Slå dig løs, der er 100% noget GoldenJ Merchandise som passer perfekt til dig, her hos Geekd.
Samtidig er konstant ved at udvikle endnu mere merchandise fra GoldenJ som du kan glæde dig til!🔥

Hvem er GoldenJ?

GoldenJ aka. Jesper er en af de mest populære Fortnite Gaming Creators man kan finde på dansktalende Youtube.
Her på platformen leverer han godt og underholdende indhold i form af Youtube videoer til sine mange tusindvis af fans hver eneste dag. Hans kvalitet er i top på sine Youtube videoer og humøret er højt, når GoldenJ løber rundt og får tonsvis af kills i Fortnite i sine gaming videoer på platformen.

Hvis I ikke følger GoldenJ på hans youtube projekter så kan det klart anbefales.
GoldenJ har altså også hans helt eget merchandise og tøj som kan findes her hos Geekd. Han har alt fra youtuber tshirts og youtuber hoodies og mange andre fede merch produkter. Tjek det ud her hos Geekd.

GoldenJ er en af landets mest populære Fortnite Gaming youtubere når det kommer til videoskabere som laver indhold på dansk indenfor Fortnite gaming branchen i Danmark. Derfor har han altså også udgivet GoldenJ merchandise her på Geekd i form af Youtube Hoodies og Youtube tshirts her på GoldenJ merchandise hjemmesiden på Geekd.

GoldenJ's merchandise som han sælger på Geekds hjemmeside er forholdsvist nyt, dog har det allerede taget hans fanbase med storm og der mærkes stor succes ved hans udgivelser - Dette er bestemt ikke tilfældigt. GoldenJ er nemlig gået sammen med Geekd i et samarbejde hvor der udvikles merchandise af højeste kvalitet og som passer perfekt ind i GoldenJ's Fortnite gaming univers. Geekd har været med under hele rejsen for at opbygge det store udvalg af GoldenJ merchandise, samt produktion og design. Derfor kan vi forsikre dig om at GoldenJ Merchandise er af top kvalitet og at det er perfekt egnet til en vaskeægte GoldenJ Fan.

Se alle vores fede kategorier indenfor GoldenJ Merchandise, lige meget om du er på udkig efter en julegave eller en fødselsdagsgave som skal være en hoodie, tee, plakat, popholder, skolestart udstyr, gaming udstyr, keyhangers, bamser, led lamper eller meget mere.

Du kan også vælge at se hele GoldenJ Merchandise udvalget, under "Se alt GoldenJ Merchandise".

Hvis du har spørgsmål eller henvendelser, kan du til enhver tid kontakte os på tlf eller email.

GoldenJ har samtidig også udgivet nogle videoer som har performet helt vildt godt på hans kanal! Du kan se nogle af dem herunder.

Ofte stillede spørgsmål om GoldenJ

Hvornår startede GoldenJ på Youtube?

GoldenJ oprettede sin Youtube kanal d. 12. Maj 2018 og har været aktiv på Youtube lige siden. I dag har han uploadet cirka 500 videoer i alt og har næsten 50.000 Subscribers.

Hvor gammel er GoldenJ?

GoldenJ er 24 år gammel og er født d. 25. September 1999.

Hvad hedder GoldenJ i virkeligheden?

GoldenJ hedder i virkeligheden Jesper.

Hvor bor GoldenJ?

GoldenJ aka. Jesper bor på Sjælland.

Kan man møde GoldenJ?

Det er oftest kun muligt at møde GoldenJ til meetups eller hvis man er heldig at se ham i offentligheden. Vi kan desværre ikke love at man kan møde ham hvis man besøger Geekd butikken, da det ikke er sikkert at han er her på det givne tidspunkt. Derfor kan vi desværre kun love at man kan møde ham til meetups, og ikke nødvendigvis i butikken.